miercuri, 31 august 2011

Festivalul Toamnei de la Ranca, editia a II-a, isi deschide portile

PlanXpert Events in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Novaci, C.S. Pandurii Lignitul Tg. Jiu, Hotel Mina, USMO, FNME, avand ca partener cultural CJCPCT Gorj si parteneri media Radio Infinit, GorjTv si Radio Oltenia Craiova si cu participarea Primariei si Consiliului Local Baia de Fier si a Consiliul Judetean Gorj, va asteapta vineri, 2 septembrie 2011, la cea de-a II-a doua editie a Festivalului Toamnei in statiunea Montana Ranca.
Sub sloganul deja cunoscut “Distractie si voie buna la munte!”, manifestarile vor desfasura intre 2 si 4 septembrie.
Vor avea loc spectacole de muzica populara sustinute de Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, cat si de ansamblurile localitatilor din Gorj, parade ale portului poplar, spectacol de muzica folk, tombola, targ al producatorilor zonali, concursuri cu premii si diverse activitati distractive.
In deschiderea Festivalului Toamnei, Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului” ne va incanta cu o reprezentatie de exceptie in seara zilei de vineri, 2 septembrie 2011.
Ziua de sambata este dedicata in exclusivitate manifestarilor artistice si de divertisment, iar seara se incheie cu un spectacol de muzica folk sustinut de Florentin Budea, Catalin Stepa si Dan Vana in jurul unui foc de tabara si discoteca in aer liber urmate de focuri de artificii.
Va asteptam cu drag!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu